fashion days oferte si promotii
sevensins oferte si promotii

marți, 1 octombrie 2013

Jocuri de la 1 dolar si o fapta buna

By Unknown   Posted at   marți, octombrie 01, 2013   jocuri ieftine No comments


jocuri ieftine

Humblebundle e unul din site-urile mele preferate ce combina doua elemente:
  • Jocuri la un pret derizoriu.
  • Satisfactia ca ai facut o fapta buna.
Jocuri ieftine in fiecare saptamana
Site-ul pune la dispozitie oferte de jocuri care pot fi achizitionate impreuna (asa numitele "Bundles"), de la 1$. Da! Ai citit bine..1$. Si pentru banii astia primesti un link permanent de unde poti sa downloadezi jocul oricand ai chef, in unele cazuri chiar suport pentru mai multe platforme (Windows, Linux, Mac, etc) si, partea mea preferata, posibilitatea de a adauga jocul in contul de Steam.

Bineinteles, ca la orice joc platit, ai dreptul la suport si update-uri din partea producatorului.

Exista 2 tipuri de Bundels: Unul saptamanal (Humble Weekly Sale) si unul care este valabil mai multe saptamani (Humble Bundle).

Cum se face plata:
Site-ul iti da posibilitatea sa alegi ce suma vrei sa platesti pentru jocurile din "bundle" si cum va fi impartita aceasta suma intre Dezvoltatorii jocului, Asociatiile de caritate, si site-ul HumbleBundle.
Doneaza cat vrei
Suma minima este 1 dolar si pentru aceasta suma vei primi acele jocuri din oferta care nu au un lacat in dreptul lor. Pentru a debloca restul jocurilor din oferta trebuie sa platesti mai mult decat suma medie care e de obicei in jur de 3-6 dolari. Acestea din urma sunt de obicei jocuri mai noi, si implicit mai scumpe. Depinde de tine cat de tare iti doresti acele jocuri si cat esti dispus sa platesti pentru a le avea.
Plata se face cu cardul si  se realizeaza de obicei aproape instant.

Humble Weekly Sale
Jocurile din oferta acestei saptamani vin de la dezvoltatorul de jocuri: Kalipso Media iar o parte din banii stransi (in functie de preferintele celor care cumpara jocurile) se for duce catre Crucea Rosie din America si o asociatie de caritate pentru copii.

Oferta expira in curand asa ca grabiti-va!



Jocurile din aceasta saptamana sunt:
Din statisticile de pe site, se pare ca HumbleBundle a facut fericiti milioane de gameri si in acelasi timp a redat o farama de sperante pentru alte cateva mii prin banii stransi din donatii. Ar trebui sa existe mai multe site-uri de genul asta. Sau poate exista dar nu le stim noi. Stiti si alte site-uri asemenatoare?

Autorul este un consumator obisnuit, avid dupa reduceri si promotii gasirea unui chilipir.

Despre autor

Mai presus de toate sunt un consumator obisnuit. Nu ma dau banii afara din casa si din cauza asta sunt foarte atent la tot ce cumpar. Lucrez in IT si ma pasioneaza gadget-urile si tehnologia dar acord la fel de multa importanta la alegerea oricarui alt produs. Imi place sa ma documentez cu grija inainte sa fac o alegere si vreau sa impartasesc aceste alegeri cu voi.

View all posts by: Consumator Avizat

0 comentarii :

Tu ce parere ai?

Back to top ↑
Connect with Us

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

© 2013 Consumator informat . WP Mythemeshop Converted by BloggerTheme9
Blogger templates . Proudly Powered by Blogger .